Podzimem přikrytá pro další podzimy

Podzimem přikrytá pro další podzimy

Anotace: Věnováno

Bylo to
jen na chvíli
když se v listí
odrážel šum
kroků
co šly a šly
spolu v dešti

a mokré
oči mlčely
včetně rtů co jen
padaly do
podzimních nocí
plných kapek
v dlaních místo
vize jenom sen
to ne
oni dýchali

a víčky se dotýkali
když šli spát
přikrytí sychravým
snem o dalším
společném ránu

to všechno
jen pro jediný
podzim v srdci

zapadli
pod nastalou zimu
v horkém listí
měli k snídani
sněhové vločky
Autor Aaliyan, 23.08.2013
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Isquieasuus, Sýkorka07, Amonasr, Robin Marnolli, maliska, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí