Ještě jednou...

Ještě jednou...

Anotace: Miluji ho více než svůj život a doufám,že se to mezi námi rozjitří.....

Ještě jednou chci cítit tlukot Tvého srdce,
políbit Tvé rty sladce.
Ještě jednou chci Tvou vůni vnímat,
něžný pohled Tvůj vídat.
Ještě jednou chci být co nejblíž Tebe,
dát Ti co nejvíce sebe.
Ještě jednou chci hladit Tvůj vlas,
laskat Tě zas a zas.
Ještě jednou chci zašeptat:-"Miluji Tě.",
nechci být sama na tomto světě.
Autor Haydée, 21.01.2007
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkná..

21.01.2007 17:54:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí