Zvoní střepy

Zvoní střepy

Anotace: Když vám je nanic.....

Zvoní střepy
v mojí hlavě nebo na ulici
vždyť je to jedno
všechno je jedno
honí se mi hlavou
jako buldozer snad
proč musíme všechno zbořit??,
Proč lásko....

Já doufal že měsíc je měsíc a
slunce snad mrak
jako jed
hadí sykot
zvířecí řev
a střepy v hlavě

Všechno od nich krvácí...
Autor Uldor, 21.01.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí