O víně ná mysl..

O víně ná mysl..

Anotace: .

Ztrácím se,
Ztrácím se v mých
Myšlenkách
Řekl básník
A otiskl kus sebe
Do cárů papíru
Dva cizinci
Ne ledajací
Sotva se na rtech potkali
A on ji v slunce západu
Pozvedl
Tak jak mu instinkt velil
Sevřel ji
A nepustil

Neobyčejné
Byly jeho pocity
Uvnitř touhy
Která svírala svět
V malých otěžích
Praskaly vášně
Všech nedočkavců
Nad jejím půvabem
Zlatovlasých

Snad to byla láska..
Ale ten pocit
V ní měl.

Autor Roger, 26.08.2013
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Praskaly vášně... ale krásná

28.08.2013 19:28:29 | janewe

moc fajn, moc :-)

26.08.2013 08:09:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí