láska je svobodná

láska je svobodná

Anotace: ...

lásku nezadržíš
láska je svobodná
na svých perutích
vznáší se za sluncem
aby znavena
k zemi klesla

láska si vždy lásku zavolá

lásku nezadržíš
láska je svobodná
proto jí neříkej
nikdy tě neopustím

v té chvíli již láska jiný svět objímá
Autor zdenka, 29.08.2013
Přečteno 602x
Tipy 4
Poslední tipující: Fallen, Amonasr, Martinecka23
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to sedí...

14.09.2013 13:41:48 | Fallen

ano.děkuji...

14.09.2013 13:45:32 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí