dožínky se koupaly

dožínky se koupaly

Anotace: ... až dopsaly se s rytmem ...

.
právě blesky vykoupaní rozložili panáci své prázdné svědomí ve slámě
a hravé třesky zrní postavám hledaly vyloupané v hlavě o mladé vědomí
když včera plošně vyjukané požáry na poli ve slámě polibky už hořely
.
.
.
a všichni podobní létům pod panáky jen dopisovali své hravé vzpomínky
.
Autor a_tao, 29.08.2013
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Mango-Holka, Proxima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí