Nevím jak dál

Nevím jak dál

Anotace: Nastávající beznaděj ze ztráty přítele.

Sbírka: Složené z papíru

Jako by dlužný polobůh
ve vteřině splatil dluh
a nebylo proč ho tu mít
a já s ním víc nemohla být.

Krutý je ten fakt prostý
že až nebývá jiný než sprostý
důvod žít s sebou mi bere
a že mě to proti mé vůli tak sere.

Zas jenou v dlaních hlavu mám
co se v ní děje už nezvládám
a síla má žalostně odpadá
beznaděj mě zase ovládá.
Autor exKlarka, 30.08.2013
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí