Rozchodová

Rozchodová

Anotace: Zhroutil se mi svět během několika vět. Těžké je jít dál, když bloudím tam a zpět....

Sbírka: Okvětí melancholie

Zhroutil se mi svět během několika vět.
Těžké je jít dál, když bloudím tam a zpět.
Duše má se ztrácí v čase,
chci znova, chci opět a chci zase.

Ráj v několika vteřínách
usnul teď v načechraných peřinách.
Čekám, kdy procitne zas
a budu moci slyšet opět mého srdce hlas.
Autor Dullsinea, 30.08.2013
Přečteno 584x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně mě to dostalo...jen tak dál ať se daří......;-)

30.08.2013 20:37:09 | azulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí