přecházel sám

přecházel sám

Anotace: ... a do evy ...

.
přecházel sám
který nechtěl
a svět neuměl
už jeho splíny

a tož se naštval
a posekal vesmír
jak nad ním letěl
na dvě voloviny

a říkal jim pokaždé
když nad nimi letěl
pravdo už mi nelži
a hodná lži už lež

přecházel je sám
které obě nechtěl
a svět zapomněl
a byly mu divný

a tak je hledal
jak roztínal svět
a nedával pozor
do a d a m a
a do e v y
.
Autor a_tao, 31.08.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí