odvěká

odvěká

Anotace: možná mohl být konec na začátku..

Sbírka: plamenné dialogy klínovým písmem

 

 

     ..vezmu svou lásku do Jeruzaléma

     ať v jeho uličkách sténá

     a naříká

 

     nechám ji zbořit zdi Jericha

     pak roztančená

     na špičkách chrámů  

     minaretů a katedrál
     nebudu mít strach

     že se zlámu v letu

     a odvážím se výš a dál

 

     až k mořím

     kde plachty svobodné

     rýsují cesty rohatých lodí

     vlnami..

 

     / toho dne

     se můj viking ještě nenarodil

     a přesto mě už

     zachránil /

 



 

Autor hanele m., 02.09.2013
Přečteno 695x
Tipy 23
Poslední tipující: Oxík, Sýkorka07, zdenka, Snizek, VEDz RVAHEs, nebech, Jiparo, Zdeněk Farkaš, milk-fed gimp, Radhuza, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistě.. ale naturlismus je chleba...Symphony of destruction..

26.09.2013 12:35:41 | Sleepwalker

dík za první odvážný koment
a chléb je stejně důležitý jako hry..
a symfonie je fajn

:o)

26.09.2013 17:37:08 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí