MYŠLENKY

MYŠLENKY

Anotace: lásko...

Lásko trápím tě,
já vím,
moje touha po vědění
po tvých slovech,myšlenkách a odpovědích
je nezkrotná ...
jak po ránu rosa
jako když ze stanu bosa
vítám slunce,
které objímá tu naši horu
a ty jdeš na ni zas a znovu
jen kvůli mojí touze ,
chceš mi splnit nekonečné ...

Jsem tak hladová každý den,
po tvé kráse
kdy uvidím tě zase?
když mi dáš pocit okřídlený
jak jen v sobě máš,
jak jen tolik něhy?

Však jen věz ,
že já neumím se milovat bez vášně a touhy
já vím, že je to kruté
ale musím ..
a ty lásko moje ,plaveš mezi břehy
ač zachránit se tě zkusím.
já prostě musím ...
já musím

Pro tebe bych i umřela
a zhasla i hvězdy, slunce, měsíc
protože tě miluji
jen jediný úsměv tvůj
a tvé sametové ruce,
zahřejí mě nejvíc
tam kde to potřebuji ..
na srdci na duši
lásko moje.
Autor Imperia, 03.09.2013
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VIZ, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to zní opravdově :-)

03.09.2013 18:10:30 | Robin Marnolli

To opravdu znííí...

13.09.2013 21:31:01 | Imperia

a co myslíš?jak myslíš, jak to je?

06.09.2013 00:24:00 | Imperia

no, že to asi bude osobní prožitek...

06.09.2013 11:06:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí