Pro moji lásku

Pro moji lásku

Anotace: Báseň složená pro mého přítele, který měl narozeniny

Cestou klikatou, prašnou, bez víry v cíl, 

dlouho jsem bloudila na pokraji sil. 

Sama jako poutník jsem životem procházela,

nebylo jediné duše, jež by mě provázela.

Jednoho dne se mi však kdosi postavil do cesty,

tentokrát to nebyl sen, byls to miláčku Ty.

Obloha se vyjasnila a Slunce začlo opět hřát, 

našla jsem svou druhou půlku, co víc si přát!

Chci s Tebou prožívat každičkou vteřinu,

ulehat společně pod jednu peřinu. 

Překonávat spolu veškeré překážky,

nežít ani jeden den bez naší lásky...

Obejmi mě a už nikdy nebudu mít strach,

polib mě a problémy změní se v prach, 

dotkni se mě a ucítíš tlukot mého srdce,

které teď bije jen pro Tebe, ač známe se krátce.

Naplnil se můj život, duši i mysl,

s Tebou každá chvíle má pro mne smysl.

Dovol mi jít cestou životem po Tvém boku,

stát vždycky při Tobě a držet Tvou ruku.

Ty jsi můj důvod, proč být, žít a milovat,

lásko, chci být s Tebou minimálně do konce života.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor lenka.liter, 03.09.2013
Přečteno 619x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

mnohem víc bych ocenil kdyby mě doma čekala upečená kachna.

03.09.2013 17:59:20 | jezevec.edward

doufám, že se mu líbila, jinak pro uhlazení bych to srovnal do strof, a vlil do toho rytmus, aby byla pěkně plynoucí:-)

03.09.2013 17:56:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí