Víla

Víla

Anotace: Nezáživná hodina dějepisu...

Zpívá víla v záři noci
Vládce plane velkou mocí
Víly tančí podivným světem
A učí chránit jeho dětem
Sestrám svým, hravým, malým
Hudba pluje nekonečným tichem
Vše se chvěje sladkým smíchem
Víří veselí, štěstí, láska
Na tváři krásné jen jediná vráska

Sama sedí víla smutku, stesku
Daleko od ostatních, oddaná blesku
Milovaného vzdáleného
Štěstí spáleného
Nemá přátel, nejkrásnější
Její úsměv nejvřelejší
Však zmizel v nekonečném kraji
Nikdo nechápe ji, citu neznají
Zakletá princezna skrytá okolí
Pro milovaného udělá cokoli
Zamčená otcem ve zlaté kleci
Ale ona miluje ho přeci!

Poutník bloudí jako víla
Daleko, blízko, táhne je síla
Síla, pouto, zlatý klíč
Od klece daleko, blízko, pryč
Otec, vládce, nepustí ji ven
Musí zůstat na místě zakletá v sen

Poutník má putovat
Ne milovat!!!
Autor Netity, 11.09.2013
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Secretive
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co to je láska?

11.09.2013 21:20:28 | jezevec.edward

snažím se na to přijít

11.09.2013 21:23:53 | Netity

a na co jsi zatím přišla?

11.09.2013 21:28:58 | jezevec.edward

Ještě jsem se nerozhodla, jestli je to opravdu ,,něco víc" nebo jen chtíč. Co myslíš?

11.09.2013 21:36:35 | Netity

Já nemyslím. Já jsem.

11.09.2013 21:38:16 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí