TY a JÁ

TY a JÁ

Anotace: Pro moji lásku :-)

Pohled očí dal pohled,
úsměv dal úsměv,
dotek dal dotek,
stud se roztekl.

Ruce tápou,
srdce se chápou.
Těla jdou si vstříc
a co ještě říct?

Ústa šeptají slova lásky,
sladké hlásky a samohlásky.
Slunce žhne a prudce svítí,
všude kolem luční kvítí.

Uprostřed dvě postavy stojí
a o svou lásku se spolu bojí.
Autor zafira, 14.09.2013
Přečteno 623x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí