Můžem dál

Můžem dál

Anotace: hledat se

Můžem dál hledat se dalších tisíc let
ve všech galaxiích
vesmíru
oba dva pozemských jmen navymýšlet
obtisky na šíjích
sedřít kruh

kdekomu z náhodných výběrů a svůj
krk ověšet jmény
v rozpětí
obloukové míry plné stůj co stůj
ve jménu jha změny
objetí

proto hledám-li Tě pořád poprvé
nesměj se mi, lásko
ze Země
zda se najdem, uvidí se teprve
náhody maj náskok
- beze mne
Autor Petbab, 28.09.2013
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí