Červená ruža

Červená ruža

Anotace: rusínska http://www.youtube.com/watch?v=gO5V97S0Dfk

Červená ruža šče nezivjala
vona šče budet rozvijat
moje kochanja šče nepropalo
vono šče vernetsja nazad

k červenej ruži som sa dnes vo sne
vyznával z lásky celú noc
svadobné šaty z tŕňov mala skvostné
ten sen má vplyv, nado mnou moc

ach, prečo márne jej tŕne kruté
bodajú srdce, živý sval
na moje city k ruži upnuté
z lupeňov hlas sa neozval

azda som príliš zamilovaný
ak sa ten sen včas neskončí
svadobnú noc si vezme svit ranný
slzu sen o nej spred očí

a na tej krasy utyňusja i
ostatni raz kažu proščaj
proščajte usta, usta malinovy
ostatni raz ciluju vas
Autor Petbab, 30.09.2013
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Kaitlynn, Holis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto mi připomnělo dědečka...děkuji.

30.09.2013 22:41:06 | iluzionistka

ještě před týdnem jsem se toulal ve Východních Karpatech

01.10.2013 06:50:46 | Petbab

Tam je to strašně fajn, závidím :)

01.10.2013 19:29:25 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí