My

My

Anotace: tak jak to je...

Je tu tma a chlad
když tu nejsi...
Je mi prázdno a smutno
když tu nejsi...
Jsme to co jsme hledali...
Jsme to co jsme našli...
Můžeme říkat co chceme a nestydět se...
Můžeme být sami sebou a nemaskovat se...

Je mi krásně když vím že jsi tu se mnou a pro mě.




...snad napořád.
Autor Naray, 03.10.2013
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto už napsalo milion lidí před tebou...

03.10.2013 14:37:08 | černý motýl tmy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí