Žebračka

Žebračka

Anotace: někde jsem ji už viděla...

Žebračka o lásku

každý den stojí na rohu ulice

s očima upřenýma do země

hledá drobky spadlé ze cizích stolů

s napřaženou dlaní čeká na milodar

Sem tam se v ní měďák zablýskne

a ona se pak raduje nad tím bohatstvím

neznalá hodnoty malého prošlého penízku

aby pak v levném frcu zjistila

že si za něj nic nekoupí...

Autor Majdalénka, 14.10.2013
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, zelená víla, Inna M., hanele m., Amonasr, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se vyžebrat nedá... ;-)

14.10.2013 09:36:28 | Amonasr

To je smutné...

14.10.2013 09:12:24 | Kaitlynn

ale je to sem tak i tak...

14.10.2013 09:15:28 | Majdalénka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí