srážlivost

srážlivost

Anotace: krve






jednou provždy říkáš ?
a kufry táhneš temnou chodbou
kam chceš jako jít ?
a s mojí sbírkou drahých kovů
takže znovu……

otoč se na patě
projdi dveřmi
a odlož nepotřebných chvil
k těm ostatním co pro tebe jsem střádal
jen pro ně žil

ten meč je pravá čína
zaplacen krví holohlavých mnichů
je ti to k smíchu ??
tak se koukej
nápřah shora
je snadné přetnout vzduch


a rozpůlit co špatné v celku bylo


je tě teď míň na jednou místě
a více částí v prostoru
tak jen zipem trhnu před tvou cestou
nahoru
(ikdyž kdo ví, zde ne do pekel)

sám kufry táhnu temnou chodbou
v kaluži srážím kroky své
pomalé
vždyť do spěchu mi není

(takhle to dopadá, když se člověk žení)








Autor čiči, 15.10.2013
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí