Motorová

Motorová

Anotace: ***

V hlavě mám, lásko má, jenom tebe...

a to je blbý... protože

když sedím na silným stroji,

měl bych se především dívat po okolí

než myslet na sex s tebou na posteli

protože polibek asfaltu setsakra bolí...

 

Někdy už ne. Když jsi dost rychlý...

 

 

Budem se milovat tuto středu,

zezadu, zepředu...

 

 

Jedinec míní, osud však mění.

 

 

Jsem jako vítr, bohužel...

...už nikdy

   lásko má

      k tobě

        nepřijedu...

 

 

R.I.P. 

 

Autor Truckle, 16.10.2013
Přečteno 544x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, knihomolka, tato22, Majdalénka, Lioness, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí