Bezhlavá

Bezhlavá

Anotace: motýlí :)

Leckdo se na mě snad nazlobí,
mám trochu motýlí období,
a v žáru zatmění měsíce,
nechci si hrát, že jsem světice.

S motýlí zálibou k plamenům,
podléhat bude můj věčný um.
Jsi blízko mě, věčně daleký,
děsí i vábí tvé doteky.

Leckdo má právo mi vyčítat,
že zkouším létat, když mám strach stát,
a s tebou, tou pravdou ohnivou,
mé pády určeny předem jsou.
Autor Anjesis, 18.10.2013
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Trystan ap Tallwch, Majdalénka, Amonasr, Lůca, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně bezhlavá :-)

18.10.2013 21:48:04 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí