měření světa

měření světa

Anotace: ... vyšlo do dne a do chladna s první v linkin park ...

.
poslední drak měl gatě krátké
aby uměl se mnou o milé snít
o dračici milé v parku quincey
hlubokým obočím skrepované

tehdy

a dnes repovaná od linkin park
při léčbě nastydnutých od rána
protékala hrdly novou slivovici
a jen ajax uměl pod dlaní ohně

spoutané
.
Autor a_tao, 19.10.2013
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí