Ozero Vostok

Ozero Vostok

Anotace: v Antarktidě

v ozere Vostok, v polnoy temnote, l´dom
skrytoy na glubine v chetyre kilometra
tol´ko dlya nas s Toboy prostornyi est´ dom
ogromnye zerkala ne shevelnyutsya ot vetra

ni odnoy igry raskraski vdvoyom net
lish v moikh glazakh otrazhenie vstrechayetsya
nastalo vremya noch otdat´ v nayom let
po chelovecheski priyezzhay, s kem-to znaetsya

eto ozero, razumeetsya - pust´
ne volnuysya, v karman pytat´sya zalezt´ nelzya
Tvoikh gub teplo zhdat´ znayu naizust´
vsyo chto bylo, bylo.. ne naprasno bylo ne zrya

překlad

V úplné temnotě jezera Vostok
pod ledem v hloubce čtyř kilometrů
jenom pro nás dva je širý domov
ohromná zrcadla se nezachvějí větrem

zatím to není vymalovánka pro dva
pouze v mých očích je odlesk
nastal čas zříct se nájmu noci na léta
konečně lidsky přijeď, ať někoho pozná

tohleto jezero, rozumí se - ať
nemusíš se bát kapsáře
teplo Tvých rtů čekat umím již zpaměti
všechno co bylo, je.. nebude zbytečné snad
Autor Petbab, 22.10.2013
Přečteno 945x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě nebude...

24.10.2013 11:32:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí