Předám

Předám

Anotace: Dám ti sílu...

Předám ti úsměv a sílu,

překonat všechny útrapy.

Zapálím v tobě svíčku naděje,

ať nikdy pláč v tobě nenadejde.

 

Ať tvé oči září i v nejtemnější kobce,

budu tam v tvém srdci a vždy tě zahřeji.

Můžeš ke mně utéct kdykoli,

jen ve vzpomínce či myšlence.

 

Obejmu a zaženu démony,

holýma rukama porazím draky,

jen pro tebe pro tvé srdce,

neboj se jsem tu a vždy ke mně máš cestu.

Autor Mausik, 02.11.2013
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, láska má v sobě ohromnou sílu...

12.11.2013 09:40:56 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí