Zakázané slunce

Zakázané slunce

Anotace: Nesmíš, i když ho cítíš

Odpoután od nitra svého, mířící až ke hvězdám
“Kdepak jsi má krásná ženo, bez tebe jsem tady sám“
Kterým směrem má se vydat, jak hledat ji má?“
Z odvrácené strany země, jen hvězdy a tma

Proč otočit se nesmí, hledět do té záře?
Do smaragdových očí, na každý kousek tváře
Chtěl bych vzít tě zase za ruku, polibek ti dát
Hledět s tebou na bouřku, či se jen tak smát.
Autor Arthur Brainart, 04.11.2013
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí