Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: krátké přání na hezké usínání

Dobrou noc ty moje bublinko,
chybíš mi a ne zrovna malinko.


Moc se na tebe zítra těším,
div za tebou hned neběžím.

 

Jsi můj velký poklad,
mám na to i doklad.

 

Lásko, chybíš mi hrozně moc,
těšit se na tebe budu celou noc.

 

Stačili jen dvě slova,
a pak znova a znova.

 

Prvně mám tě ráda čumáčku,
A teď? Miluji Tě miláčku.

 

Chci tě mít jen pro sebe,
Smutně je mi bez tebe.

 

Sladké sny si nech zdát,
a utíkej rychle spát.
Miluji tě.

Autor majdik 2, 07.11.2013
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí