Jsi daleko

Jsi daleko

Anotace: .

Když jsi daleko, chci ti toho tolik říct
A když jsi se mnou, nevím jak začít
Pak ústa se mi zamknou ze strachu
Že se mi vysměješ a zadupeš mě do prachu

Když jsi daleko, sama uvnitř hořím
A když jsi se mnou, oheň mě stravuje
Já nejsem fénix, abych se z popela
Zvedla a znovu vzhůru letěla

Když jsi daleko, dostanu strach, že nejsi
A když jsi se mnou, jsi stejně vzdálený
Ať skončím v prachu nebo v plameni
Na duši zůstane mi znamení
Autor Bekynka, 08.11.2013
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Hopsinka, Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blízko či daleko, co na tom sejde. Pravda je jedna: bez lásky to nejde. A ty? Hlavně si vem za mužíka, chlapce s duší požárníka ;)

08.11.2013 09:17:14 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí