Ztráta...

Ztráta...

Anotace: Popis toho jak se cítí kluk, když ztratí svoji dívku...z vyprávění mého kamaráda...

Stojí na ulici
a kouká do nebe.
Celé dny nic nejí
a myslí jen a jen na tebe.

Ublížila jsi mu,
jeho to moc bolí,
připadá si,
jako by dostal ránu holí.

Odešla jsi,
on neví jak dál.
Rozloučila jsi se
a on tam jenom stál.

Slza mu stékala po smutné tváři,
oči ztemněli,i když jindy září.
Autor Biggi, 02.03.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí