Za čarou

Za čarou

Anotace: Někdy se člověk zblázní do jiného, někdy přijde posedlost, žárlení, závislost, strach, lži. Pak člověk neví, kam dál a někdy přemýšlí o věcech, které jsou za čarou...

V hlavě mi leptá jed
malinký potůček,
jím proudí černá krev
bestie bez duše.

Svírá mi tělo,
a lomcuje spánky,
ukáže celou
křivost mé lásky.

Proč trpět pro muže
chci konec – řešení
nůž, který rozkouše
její hrdlo a mlčení.

Smích její ustane
jako let motýla,
rub jedné rozkoše
tma náhle zrodila.

Svůj stín si prohlížím
v zrcadle od krve
nechci nic, nechci klam!
- zlo konat pro tebe…

Zmiz, pane v brnění,
oči prázdné zaklínám,
ať moje trápení,
odejde bůhvíkam.
Autor Sh' Abůn, 10.11.2013
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí