Princ a víla

Princ a víla

Anotace: Máte rádi víly? A co takhle princ, princ, jenž jí zachrání?

Vytrhni mě z mého snění,

než nastane kuropění,

vytrhni mě z mého pláče,

já se bojím karabáče.

Karabáč je mocná síla,

mě to zmáhá, jsem Tvá víla.

Jsem Tvá víla, ty jsi princ,

princ, jenž mlčí a hledá stín.

Ve stínu je skryté zlo,

teď se vílo, teď se boj!

Jsem tu s Tebou, jen se skryj,

já to zatím vyřídím.

Do  ruky si vezmu meč,

bacha hochu, bude zteč.

Jsem statečný hrdina,

hrdina, jenž sílu má.

Já tu vílu ubráním,

mám jí rád a moc jí ctím.

Hrdě já se postavím,

všemu zlu a peklu s ním.

Jsem Tvá víla chráněná,

my jsme v nebi, oba dva.

Autor Evionka, 14.11.2013
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víly celkem rád mám, ale už méně, pokud je z princ hrdlořez...

14.11.2013 23:23:52 | Robin Marnolli

Jsou však muži stateční,
ti se se svým mečem vytasí,
skolí draka, bude klid,
v naší zemi zavládne mír!

16.11.2013 06:19:00 | Evionka

o.k.

16.11.2013 08:57:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí