Do svítání

Do svítání

Anotace: Ač je to mnohokrát velice stejné vždy je to stejně nakonec značně různé...

 

Soumrak potáhl nebesa

modročerně         

schoval světlo

hadrem prožraným moly

 

Neviděli jsme se ve tmě

a klamali se rukama,

nohama, ústy...     a

 

Dívka mi uhýbala

zároveň přede mnou i za mnou

Vplétala si tmu

do i tak černých vlasů

(hrál jsem si s  nimi

když se nedívala)

 

Letěli jsme nad krajem

poháněni touhou

a skryti ozvěnou

 

zcela zapomněli

na své opuštěné slupky

dokud jsme zchladlí,

 

zvlhlí ránem

a cestou unavení

nevklouzli zpátky

do svých entit

 

Svítá

Autor aravara, 25.11.2013
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: isisleo, Amonasr, Truckle, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí