To nezměníš

To nezměníš

Anotace: ...

Necháváš mě odejít

zas a znova.

Nechal sis mě vzít,

muka Davidova

prožíváš.

Jsem teď s jiným,

již nepoznáš...

 

To vše, cos neudělal,

zastává teď on.

Mého srdce ses vzdal

a způsobil mu skon.

Nebreč,

je pozdě,

to nezměníš...

Autor angelicek, 28.11.2013
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí