Moja

Moja

Anotace: kométaa

Za Slnkom sa smejem
ako som Zem zmiatol
sám si neprospejem
ak sa znesiem nadol

spoza tejto hviezdy
na oči ukážem
mať tak zmysel šiesty
než spravím krok, zviažem

kométu do klbka
so mnou odhodlane
výška je, i hĺbka
môj život na lane

len čo sa varieté
začalo, už končím
ak mi to natriete
za jazdy naskočím

na kométu lásky
rozuzlím jej vlasy
milujem otázky
- prečo?.. prečo asi?
Autor Petbab, 29.11.2013
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro odpovědi?...

02.12.2013 11:02:18 | enigman

odpověď je v dnešní básničce

02.12.2013 11:03:35 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí