Dva světy

Dva světy

Anotace: Dva světy Klidný a tichý je jeden z nich. Oporu v něm hledat smíš. Lásku však z něho...

Dva světy
Klidný a tichý je jeden z nich.
Oporu v něm hledat smíš.
Lásku však z něho necítíš.
Slova Miluji tě, neslyšíš.
Život bez lásky, je také prý životem.
Objevit lze, však jak v tom světe širokém.
Pokoru měj a hledej, říkají.
Však, kde hledat, té rady nemají.
Padni na kolena a pros o štěstí.
A věř, že jeho láskou k tobě tě jednou ujistí.
Tento svět když lásku svou objeví.
O žádnou jinou pak zájem už nejeví.
Oproti tomu ten druhý je lásky pln.
Sílu z něj cítíš, jak z oceánu vln.
Nehledáš, nečekáš, přichází sám.
Jen těžko věřit, že neplatíš daň.
Není však stálý, přesto vřelý ten cit.
Poznáš-li ho, pak nenajdeš klid.
Však ten lásky proud i vlny se utiší.
Pak šťastni ti, co bolest svou utiší.
Nehledat, nečekat, nevracet zpět.
Těžké si vybrat jaký chcem svět.
Autor jeybee, 05.12.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí