Su Op ylý..

Su Op ylý..

Anotace: .

Jemně jako sny přechází mne

Tvé rty, v záchvaty štěstí

V prostřed noci mého dne

Srdce mám na předměstí

 

A dlouho, víc něž dost

Budu stát citově opařen

Krůta není kačer, ni drozd

Létat – schopnost – obdařen

 

Tuhle sklenku dopíjím v Tě

Na kolenou, city podlomen

Dokolečka hranatě

Jsem Tebou

ohromen.

Autor Roger, 15.12.2013
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí