Noční milování

Noční milování

Anotace: I takto může noční milování končit.

Noční milování



Procházíš mi dlaněmi i mojí kůží,
cítím tvůj dech i tep tvé duše,
tvé výkřiky jsou rychlou střelou z kuše,
rozechvěle líce mají barvu rudých růží.



Zkoumám tvé luno, je plné vláhy,
tvé dva vrcholky se jemně chvějí,
vánkem hlazeny vroucně býti chtějí,
závidě změnil Apofis směr své dráhy.




Zmítáš se rozkoší jak struny violíny,
tvůj lesní porost orosen je rosou,
i víla se bojí vkročit nohou bosou,
nepřestávej! jsem expertem na ženské klíny.




Z tvých úst zní sonáta horké noci,
sám mistr Mozart krásnější by nesložil,
buď blažen ten kdo dnes horu pokořil,
dnešní noc tě mám ve své moci.



Proud z galaxie Andromédy zasáhl naše těla,
cítíme modrý záblesk rodící se supernovy,
jsem básníkem těla co objevil skryté vlohy,
tak to máš ráda, tak si to chtěla.



Utichla bouře v ráji, nechám tě snít,
Michelangelo by dal tvému tělu zlatý rám,
přísahám všem bohům, určitě by nebyl sám,
je ráno lásko, žel ke své ženě musím jít
Autor guru1, 18.12.2013
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí