ČAS O LÁSCE

ČAS O LÁSCE

Anotace: Vánoční rozjímání

Vánoce

rozjímání

především

o lásce



Jak léta tvrdí i mudrci

nemáš-li lásku v srdci

ať kamkoliv okem jen dohlédneš

ani pod stromečkem ji nenajdeš
Autor RU 82, 24.12.2013
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Hopsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí