Máme stejný stín

Máme stejný stín

Anotace: Máme tu místo pro lásku

Měla bych se ptát?
Proč nepřišel jsi dřív?
Když já byla mladší?

Zamilovat se do Tebe,
jak jednoduché,
bez ostychu,
mířím ke hvězdám.

Jsi ta poslední rostlina,
kterou mohu chytit,
a jsi tou rostlinou,
kterou už nepustím.

Vyhni se lžím o mě,
začni si zpívat
a až Tě zase uvidím,
nezapomeň se otočit,
abys viděl, že máš
stejný stín, jako já.
Autor Leny.Poetical, 02.01.2014
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí