Ùsměv

Ùsměv

Anotace: ..pro jeden společný

Pro jeden společný

bych šel na konec vesmíru,

šel bych si pro tebe,

pro holku na míru.

 

Takovou tu pravou,

co hledá se jen stěží,

tak co se projít Prahou, 

když nad Petřínem sněží?

 

Hance

Autor Dreamer, 02.01.2014
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: kofola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to něco podobného jako
"za trochu lásky šel bych světa kraj.."
má to takové to stejné cinkání...krásné.

24.01.2014 22:34:36 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí