Z lásky člověk nedělá, le píše hlouposti..

Z lásky člověk nedělá, le píše hlouposti..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=i0A3-wc0rpw

Mučím se dobrovolně

Volně a zlehka

A to když mám Tě poblíž

I teniska připadá mi

Jak španělská bota.

A když v noci nespíš

To já nejspíš

Myslím zas na Tebe.

Se šlehačkou

Něčím dobrým zdobenou

A sladké nemusím

Nezkusím

Možná nikdy.

Víš, Vím.

Ale štěstí bylo vždycky plaché

Že?

 

/// Takřka na dosah

Autor Roger, 02.01.2014
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Tatranka Kofeinová, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí