Kde zapadáš

Kde zapadáš

Anotace: ...

Jako kvítek vybledlý
vláčně tančíš

ve větru
kolem nás

kde jsi
a kde zapadáš?

***************
má strmá cesto
Autor Joose, 03.01.2014
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí