Temné objetí

Temné objetí

Anotace: Té jež nikdy nebude mou.

Nechci žít lží, které věřím,
čas konat nebo zemřít.
Nikdy nezapomenu
ten okamžik je to temné objetí.

Když na tebe padne noc,
nevíš, co máš dělat,
nic k čemu se přiznáš,
mě nedonutí milovat tě míň.

Budu stát při tobě,
nikomu nedovolím, aby ti ublížil.
pusť mě k sobě ve tvé nejtemnější hodině
a já tě nikdy neopustím.

Ale Moje ruce jsou svázané,
Není co získat a není co ztratit,
S tebou nebo bez tebe
Nemůžu žít...

Vzpomínám, že před lety mi někdo řekl abych byl opatrný,
když jde o lásku.
Zapomněl jsem a byl neopatrný
má iluze a moje chyba.

Bojuji bez známky únavy o přízeň,
která jen ve snech zůstává.
Myšlenka na tebe,
stále si semnou pohrává...

Vím že nezvítězím,
I tak stále budu opodál,
budu stát při tobě,
nedovolím aby ti někdo ublížil..

Autor Mausik, 03.01.2014
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli to myslíš vážně (a ta spěšná forma-neforma tomu napovídá),je mi tě líto...

03.01.2014 23:53:20 | v.t.v.h

Nehovorím že tam niesu ale ty osobne v tejto básní uprednostnuješ myšlienku a zabudaš na formu,niektoré strofy sa ti nerymuju vôbec. Dávaj si väčší pozor!

03.01.2014 23:45:44 | WhiteRayne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí