Stále Tě Miluji

Stále Tě Miluji

Anotace: Pořád Tě Miluji i když už jsi s někým jiným.I když jsme jen přátelé...

Byla jsi má jediná
a to dnes vím jistě
měli jsme plány
společný písně, 
ale s postupem času
něco se stalo
nenaslouchal jsem
a to mi tě vzalo

dnes jsou to dvě zimy
co nejsi tu se mnou
kde jsou ty časy
kdy spali jsme ve dvou..
na jedné posteli
s rukama v ruce
Já šeptal Ti do ucha
jak bije tvý srdce

...řekni mi
co mám teď dělat
co mi tě vrátí..
kam lidi jdou
když někoho ztratí?

...řekni mi
jak se mám cítit
jak se mám chovat..
při mě už nejsi
tak kam se mám schovat?

tak poraď mi prosím
nebo vrať se mi zpět
bez tebe hroutí se
celý můj svět
bylas mý sluníčko
to věděl jsem hned
časem teď zjistil jsem
že byl jsem ten jed

Tak poraď mi prosím nebo vrať se mi zpět...

Autor Pučik, 07.01.2014
Přečteno 441x
Tipy 14
Poslední tipující: Moniska, MARKO, tato22, Jana B., Amonasr, Kaitlynn, padající do neznáma, RyxiraAmyGinger, Aiury, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Strašně se mi to líbí, nevím proč.

Ale nejvíce toto:
"...řekni mi
co mám teď dělat
co mi tě vrátí..
kam lidi jdou
když někoho ztratí? "

07.01.2014 22:30:22 | Kaitlynn

Jsem rád, že to někdo čtě a že se báseň líbí.

16.01.2014 18:56:22 | Pučik

Všechnu vinu nalož na ni a sám se neobviňuj! Vždycky za to může ženská!

:D

07.01.2014 20:48:48 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí