M&M..

M&M..

Anotace: .

Při pokusu osedlat si postel

Prozřel

Miloval ji, svým způsobem

Nikoli tím, jak se kreslí

Říká a v leporelech zpívá

Ale tím

Kdy ptáci obrací směr

Hejna jen, jednotlivci

Pomněnky

Zapomnětlivci

A kvůli Těm stojí za to žít

Zlato

Vracet se

Dívat se, tam, kde voda čeří

Slunko se topí

Nebe zdobí

Obrazy, jež Monet by záviděl

A snoby

Rozdaly se za Pankrác

Budiž

SNY

Vzbuď mne

Sním Tě zaživa, za živa

Láskou

Z vodopádů

Mých orgasmů nesmělostí

A vpádů

Lískových oříšků

Které miluješ

Víc než mé pohledy v prázdno

Ale o čem je vesmír

Když je tomu pár miliard

A my

Stár chvil nicotných

Propili

Líbali

Nebo jsem měl kocovinu

Na rtech

Lavinu

Fialek, jak mi ráda říkáš

Nikoli

Je tomu dlouho

A lístky byly prodány

V úžasu Rtů lesních

Malinových

Líbezných

Kecám, zase a znova

Tělesných, mých, srdci vzdáleně

Blízkých

Jahodových

Červených

Sníh

A kam se poděly

Tvé Vánoce?

Já na ně nevěřím

Ale letos

Srdce promoce

Smím?

Já vím, ŘÍM

Tam ustelem si

Od pokoje Ajfelofky

Slovům, lidem, světu

Schofky

Zdím

Včerejším

Je mi dobře

Po boku Tvým

Ženo má

Nedopatřením.  

Autor Roger, 09.01.2014
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Tatranka Kofeinová, jitoush, Robin Marnolli, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí