V objatí

V objatí

Anotace: snov

Tá kométa nemá telo z ľadu
namiesto srdca neláme skalu
zamilovaná, ak stráca vládu
sama nad sebou, strát neustálu

pochodeň zažne spod rias oblúka
z pier nežných bozkov prúd dostratena
ocenia hviezdy, im poponúka
lásku - na drobné rozmení tesná

blízkosť dvoch tiel, splynutia úbežník
ktorý pár vzďaľuje od Slnka preč
po trajektórii dvoch sŕdc, prienik
nadľudskej rozkoše morom naprieč

objatí v bezváhovom stave snov
dôverných, otázka na telo znie
či som sa narodil, aby som s ňou
zbohom dal nadobro Zemi, či nie?
Autor Petbab, 14.01.2014
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: Avola, enigman, SmallGeorge, Amonasr, Holis, Jana B., Robin Marnolli, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi si půjdu zakometit...

16.01.2014 00:19:36 | enigman

pekná
.
.
.
tá myšlienka medzi druhou a treťou slohou hm hm hm..snáď si zvyknem

14.01.2014 10:48:57 | maryshka

tisíce bozkov sú jedna a tá istá láska, tak ako tisíce hviezd sú jeden jediný vesmír

14.01.2014 17:52:17 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí