Dopis k narozeninám

Dopis k narozeninám

Anotace: Narozeninová pro někoho s kým už nejsem

Chtěla jsi báseň
a já zkouším ji psát
vzpomínky mísí se
s pocity od srdce...
právě dnes
chtěl bych je dát
tobě

Janče,
která dokáže rozesmát
tak jako kdysi dávno na kopci
tam...
kde jsme pozorovali nebe
padajíc hvězdy
tam...
kde tehdy přál jsem si
ať navždy mám tebe

vše se mění..
dny plynou
léto vystřídal mráz
z okna vidím jen stromy
s nimiž pohrál si čas
jediný
co navždy zůstane stejný
jsou vzpomínky v nás

tímto chtěl bych Ti popřát
k tvým dnešní narozeninám
hodně štěstí, zdraví
i lásku
tu, kterou jsi našla
navždy ji střež ať nestane se
,že by někdy náhle zhasla.
Autor Pučik, 14.01.2014
Přečteno 994x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč se to nikomu nelíbí? :( Nebo jsou jen líní zmáčknout myšku?

09.04.2014 13:02:43 | SmallGeorge

Asi to není to pravý ořechový, jen hloupá rýmovačka. :)

09.04.2014 13:08:12 | Pučik

Ty mám nejradši.

09.04.2014 13:10:10 | SmallGeorge

Díky Ti, literární příteli. :D

09.04.2014 13:12:23 | Pučik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí