pochop to

pochop to

Anotace: Co k tomu napsát , věc psaná v rychlosti s menší inspirací, báseň bez čtenáře... O něčem co druhý neví :)

Jsem daleko celou tu dobu ale přitom pořád nablízku,
moje myšlenky jsou jenom tvoje,
dej mi za to, prosím svoje.

Kvůli tobě hřeje mě celé tělo,
myslím na to, co se dělo,
pořád nevím důvod, chci ho znát,
ale nemůžu se tě pořád ptát,prostě minulost neřešít to si říkám pořád..

Odpověď mi stejně žádnou nedáš,
možná proto, že sám žádnou nemáš,
ale stejně jsi něco musel v hlavě mít,
když děly se věci, které neměly se dít.

Nevadilo by mi, že Bych tu neměla nic,
vadí mi, že tu nejsi se mnou ty, co víc.
Proč, změnily se naše cesty v rozcestí.

Myslela jsem, že půjde to lehce,
a že zvládnu to bez pláče,
nevěděla jsem, že jsi pro mě tolik,
v mém životě hraješ hlavní roli.

Po té dlouhé době jsi to strašně uvědomuji , že tě na dále moc miluji!
Nevím či mi uvěříš ,ale vidíš že vážně vtom nekecám..
snad ještě vím co dělám.
Autor Míšatko, 14.01.2014
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Johnny Fold
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí