Na rohu, kde zahrají vše

Na rohu, kde zahrají vše

Anotace: ...

Dneska viděl jsem tě znovu.
Zase. Dneska. Z rána.
Na rohu hráli ti s kytarou.
Písničky. Básně. Dráma.

 

Dneska mezi šálkem kávy.

Zase. Dneska. Ta vůně.

Na rohu hráli ti piánem.
O světě. O slunci. A luně. 

 

Dneska mezi letem drozdů.
Znovu. Z rána. Ještě v mlze.

Na rohu skládali ti verše.
Ladně. Živě. Trochu drze.

 

Dneska viděl jsem tě znovu.
Samu. Opět. Mezi domy.
Na rohu do tance ti hráli.
Rychle. Lačně. Na dvě doby.

 

Dneska bude všechno jinak.
Dneska mezi mnou a tebou.
Dneska tam ti hoši z rohu.
Rozezněli Osudovou.
 

Autor Muta cum liquida, 20.01.2014
Přečteno 460x
Tipy 10
Poslední tipující: Madanik, enigman, RyxiraAmyGinger, Elisa K., Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za rohem...

21.01.2014 14:42:38 | enigman

Moc pěkná :)

20.01.2014 17:35:17 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí