I to se stává

I to se stává

Anotace: Né zrovna kvalitní básnička která mi však pomohla od splínu.

Chtěl jsem to zas jednou zkusit
Cítit jí vedle mě, milovat
Denně v srdci nosit
A společný život budovat

Chtěl jsem to zas zažít
Nechtěl jsem se vzdát
Pro ní se klidně v pekle smažit
Až takhle moc jsem jí měl rád

Ona řekla „ počkej na mě, Ondro!“
Naše láska cestu najde
Skoro svítá a venku modro
Tvůj mrak smutku brzy zajde
a tvá duše lásku najde.

Jak krásně mi po jejích slovech bylo, pááni :)
Věřil jsem jí vše, její oči, doteky i lásku
V naději jsem čekal, city své měl na dlani
Věříc, že s osudem neprohraji sázku

Já druhý den se vyslovil
Avšak ona mlčky, jen pohledem odpověděla
V tu chvíli já jsem pochopil
Že lásky mé konec je a že hlupáka ze mě dělala
Autor Ondrys.c, 20.01.2014
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žena je věčnou inspirací umění. Jak toho lepšího, tak toho horšího. :-)

11.04.2015 23:22:42 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí