KLEKÁNÍ

KLEKÁNÍ

Anotace: KLEKÁNÍ Den ještě sílu neztrácí, mráček za mráčkem oblohou se líně potácí…...

Sbírka: JE TU S NÁMI

KLEKÁNÍ

Den ještě sílu neztrácí,
mráček za mráčkem
oblohou se líně potácí…
Zpěv ptačí a štěbetání
pomalu slábne,
vše se ukládá k spaní…
Oči své přivírám
a v nastalém tichu náhlém
oddávám se snění o tom,
co možné je i není…
Že krásnější je pro mě dávat,
víc než brát…
A Ty, kdo bereš,
úsměvem svým
mi za to, třeba, plať…
Či o lásce vzdálené,
která dnes musí sama spát…
Však ve snech jsou vždy spolu,
Ona a On,
kteří nechtějí domů,
když půlnoc je pryč od sebe vyhání…
Však nechci předbíhat,
je teprve klekání…
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 21.01.2014
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí